Skal du have ny software til din computer?

Så bør du overveje at købe det hos Softwarenow.dk, der er en dansk virksomhed, der sælger software-licenser. De er internetbaserede og leverer døgnet rundt til din e-mail, det betyder, at uanset hvor, du befinder dig, og hvornår på døgnet, du bestiller, så får du din licens og dit link til download med det samme. Det er nemt og bekvemt – du spilder ikke plastik og unødvendige ressourcer, og du skal ikke vente længe på at få en cd med posten. Desuden har alle deres produkter dokumentation, så du altid kan se, hvordan du kan downloade og installere dem, du kan finde alle installationsvejledningerne på deres hjemmeside.

Det nødvendige til din computer

  • Office-produkter: Uanset om man bruger PC eller mac, så er der nogle programmer, som bare er uundværlige. Du kan finde officepakker fra de forskellige år, som passer til enten husstanden, den studerende, den erhvervsdrivende og lignende.
  • Windows 10: Mangler du et nyt styresystem til din computer, og er du til Windows, så bør du have en af Windows 10 versionerne. Så er du sikker på, at alt fungerer som det skal.
  • Microsoft Server: Hvis du mangler et nyt serverstyresystem til din virksomhed, så kan du også finde det hos dem. Du kan læse mere om de forskellige serverstyresystemer og deres fordele på hjemmesiden.

Støt en god sag, når du handler

Når du handler hos Softwarenow.dk, så er du også med til at støtte gode sager. Siden 2016 har de nemlig hvert år støttet en ny god sag, så når du vælger at placere din ordrer hos dem, så er du indirekte med til at støtte nogle, der har brug for det.

Du kan læse mere om sagerne, de har støttet, online, hvor du også kan læse mere om deres produkter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *