Invester i en vinduesløfter til dine projekter

For at passe godt på dine medarbejdere er det vigtigt, at du har det rette udstyr. Varetager du ofte opgaver, hvor dæksler eller vinduer eller andre tunge instanser skal løftes, så kan du med rette investere i en professionel vinduesløfter, vakuumløfter eller dækselløfter. Du finder dem alle hos ASP Produktudvikling.

Let arbejdsopgaven

For at dine medarbejdere er glade og er sunde og raske, er det vigtigt, du sørger for at de undgår tunge løft. Varetager du projekter, hvor vinduer skal løftes, så invester da i vores eminente vinduesløfter. Vores vinduesløfter har en lav egenvægt, og er nem at manøvrere. Den har to sugekopper og kan hurtigt og nemt monteres på et stillads, hvor du ikke behøver værktøj. Den kan løfte vinduer på helt op til 114 kg og er god til mindre opgaver såsom lejlighedskomplekser, hvor der skal sættes mange vinduer i effektivt og hurtigt.

Spar penge i det lange løb

Ved at investere i en vinduesløfter sparer du penge i det lange løb. Både på grund af at du vil opleve at dine medarbejdere har færre sygedage, men også fordi du kan levere resultater hurtigere. En vinduesløfter gør hele processen med at montere, indstille og flytte vinduer til en leg.

Alt til tunge løft

Har du brug for udstyr til andre tunge løft såsom glas til dit autoværksted, eller en dækselløfter til projekter i anlægsbranchen eller måske en vakuumløfter til mindre løfteopgaver, så finder du det hos ASP Produktudvikling. Vi har flere års erfaring indenfor anlægsbranchen og kan vejlede og guide dig, hvis du står og har spørgsmål til produkter eller til projektet, du står over for. Kontakt os allerede i dag og få ro i sindet.