Udnyt din håndværker uddannelse som vikar

Hos Vikar Service kan du bruge din håndværker uddannelse til at arbejde som vikar. Hos Vikar Service kan vi tilbyde fleksible arbejdstider samt ordentlige arbejdsforhold, der opfylder alle krav. Lige nu søger vi friske håndværkere, som gerne vil prøve vikarlivet og få nye udfordringer.

Bliv vikar i et professionelt firma

Vikar Service er et professionelt vikarbureau som efterhånden har mange år på bagen. Vi forstår os på, hvordan et liv som vikar fungerer optimalt, og vi passer på dig og dine rettigheder, når du arbejder for os. Vi hjælper dig med at styrke dine kompetencer og sørger for at du får en ordentlig løn og den rette behandling.

Et fleksibelt job

Det der tiltaler de fleste allermest ved vikarjobbet er fleksibiliteten. Men derfor skal man også selv kunne tilbyde fleksibilitet og være villig til at tage arbejdsopgaver med kort varsel. Vi opererer i hele landet, hvilket betyder, du kan blive sendt lidt længere ud end dit nærområde. Hvis du elsker at prøve nye ting, komme ud i nye arbejdsmiljøer og styrke dit netværk, så er jobbet som vikar bestemt noget for dig. Samtidig med at du bestemmer, hvornår du vil arbejde, så er du også garanteret jobsikkerhed.

Vi søger alle folk

Hos Vikar Service er vi altid på udkig på folk, der har gode kompetencer og uddannelser bag sig. Derfor leder vi efter folk, der er uddannet håndværker, chauffører, landmænd og meget mere. Man behøver ikke at være ufaglært for at komme i betragtning som vikar, så hvis du har en masse erfaring bag dig, og har lyst til at springe ud i et freelance job, så kontakt os endelig. Vi står klar til at have en uforpligtende snak med dig om dine muligheder.