Gør hverdagen nemmere med fodervogne

Hvis du har en større stald med flere kreaturer eller et mindre nedlagt landbrug med et par heste eller geder eller lignende, så kan du med fordel investere i robuste fodervogne, der kan gøre din hverdag nemmere. Når du gør brug af fodervogne, slipper du for tunge og hyppige løft. Find din næste fodervogn hos Staldinventar.dk allerede i dag.

Vogne med flere funktioner

En fodervogn med en ordentlig dybde gør, at du kan samle alt dit foder et sted. Tøm derfor nemt en hel pose foder ned i vognen og slip for at gå frem og tilbage flere gange fra fodertrug til foderposen. Fodervogne kan også anvendes til andet end foder, såsom affald eller halm. Multifunktionalitet er guld værd i den travle stald, og en fodervogn kan være netop dette for dig.

Mærker af høj kvalitet

Hos Staldinventar.dk forhandler vi populære og anerkendte mærker indenfor fodervogne såsom Ravendo og La Buvette. Begge firmaer er førende indenfor produktion af fodervogne. La Buvettes fodervogne er for eksempel lavet af polythylen, som er resistent over for vind og vejr, og som er ekstremt slidstærkt. La Buvette designer også fodervogne med øje for, at de skal være nemme at manøvrere og holde fast i med deres integrerede håndtag. Ravendo henvender sig til dig, som har brug for en fodervogn, der kan indeholde op til 400 liter.

Vi har erfaringen

Ved du hvad dine behov er, men ikke hvilken fodervogn, der kan opfylde dem? Så tøv endelig ikke med at kontakte os hos Staldinventar.dk. Vi har masser af erfaring indenfor staldbranchen, og kan nemt guide dig henimod den fodervogn, som du og dine dyr vil kunne få glæde af i lang tid fremover.