Sunstill.dk – Leverandør til den gode oplevelse

Sunstill.dk er specialiseret i levering af professionelt materiel og udstyr til en lang række kunder såsom teatre, skoler, institutioner, kulturhuse, lufthavne, idrætshaller, messecentre, butikscentre samt en lang række andre offentlige og private virksomheder.

Så står du et af disse steder og mangler en ny scene? Så gå på opdagelse hos SUNSTILL® der sælger Danmarks mest udbredte scenepodier. Det store udvalg af Originale SUNSTILL® scenepodier leveres i forskellige typer og i både standard størrelser eller på specialmål. De fås blandt andet til indendørs- såvel som udendørsbrug, som letvægtspodier og med forskellige overflader med glas, rist eller skridsikkert materiale. Uanset om du ønsker standard eller specialmål, er du sikker på at kunne finde en løsning, der passer bedst muligt til dine behov i samarbejde med sunstill.dk.

SUNSTILL® scenepodier har solgt kvalitetsprodukter i Danmark i 35 år og leverer stadig reservedele til de allerførste podier, der daterer helt tilbage fra 80’erne. Dette understreger blot, at deres podier er produkter for livet – og dermed en fantastisk investering.

De sælger dog ikke kun scenepodier – deres brede sortiment indeholder også scenetekstiler, auditorier, teleskoptribuner afspærringsstandere med bånd eller reb og talerstole som kan dække ethvert behov. Ydermere er de også kendt for deres Dansevinyl, Sceneteknik, Scenetræk, Hejs, Kædedetaljer og flammehæmmende produkter.

På deres hjemmeside finder du under bjælken ’brochurer’ en udførlig samling af brochurer, der forklarer og fortæller om deres mange spændende produkter.

SUNSTILL® er et registreret navn, som blandt andet er betegnelsen for Danmarks mest udbredte scenepodie-koncept.

Er du interesseret i at vide mere, kan du gå på opdagelse på deres hjemmeside, hvor du kan lære meget mere om alle deres spændende produkter og har du spørgsmål, kan du henvende dig til SUNSTILL® på tlf.: +45 86 92 45 54, mail: info@sunstill.dk, eller direkte på deres hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *