Fantastisk beskyttende B3 shampoo

Hos Toftild kan du nu shoppe den helt eminente B3 shampoo. B3 shampooen går ind og beskytter dit hår på bedste vis. Vi har flere forskellige produkter indenfor B3 serien til rigtige gode priser. Tag et kig i vores sortiment allerede i dag og find lige præcis det, der gør dit hår glad.

Revolutionerende teknologi

B3 shampoo fungerer således at det går ind og beskytter dit hår, rekonstruerer det og styrker de bindinger, der findes i det. Det gør det igennem kemiske behandlinger. B3 shampooen er klinisk bevist at have en styrkende effekt på håret og dets fibre. Håret gennemgår mange ting igennem et liv såsom farvning eller varmebehandlinger i form af at krølle eller flade det, men med B3 shampoo kan du få kraftfuldt og glansfuldt hår igen. B3 shampooen er også anerkendt, da den er fri for silikone og parabener, som på sigt kan skade håret. I vores sortiment finder du både B3 shampoo, men også balsam samt colour care til dig, som har farvet hår. Du kan købe dem enkeltvis eller i pakker til gode priser.

Få misundelsesværdigt hår

Vi kender alle følelsen af at forlade frisøren med det lækreste hår og selvtilliden i top. Med B3 produkter kan du skabe fantastiske resultater derhjemme og have et lækkert resultat hver dag. B3 shampoo og balsam er bestemt pengene værd for dig, som ønsker at have kraftigt, smukt og glansfuldt hår. Du kan ofte finde gode tilbud hos Toftild på de populære B3 produkter, så hold øje med vores hjemmeside. Handler du for mere end 599,- så sørger vi naturligvis for gratis fragt, samt en levering på 1-3 hverdage. Find dit yndlings B3 produkt hos os allerede i dag.