Få overskud i hverdagen med vikar rengøring

Hvis du ønsker at få mere tid i hverdagen enten i hjemmet eller i virksomheden til de ting, som du helst vil fokusere på, så er vikar rengøring sagen for dig. Hos Vikar Service tilbyder vi professionel og grundig rengøring udført af vores dygtige og veluddannede vikarer. Kontakt os i dag og find ud af, hvad vikar rengøring kan gøre for dig og din hverdag.

Kompetent og grundig rengøring

Hos Vikar Service er du sikret en ordentlig rengøring hver gang. Det er du, fordi vores personale er trænet og uddannet i de bedste rengøringsteknikker og går højt op i at efterlade et skinnende resultat. Desuden bruger vi kun svanemærkede rengøringsprodukter, så dit rene miljø er fri for allergener og parfumer. Book vores team af professionelle og mærk selv forskellen i dit indeklima, når de er færdige.

Et rent indeklima er et sundt indeklima

Når du investerer i rengøring udført af vores dygtige vikarer, så investerer du også i sundhed for dig selv og dem omkring dig. Et rent miljø er et sundt miljø og kan hjælpe med at reducere antallet af sygedage og skrue op for trivslen på arbejdspladsen eller i hjemmet. Der er også penge at spare, når du booker rengøring igennem os, da du kun betaler for effektive timer.

Små og store rum

Ligegyldigt om du har en kæmpe lagerhal, der skal rengøres, eller om du ønsker hjælp til rengøringen derhjemme i en travl hverdag, så kan vi hjælpe dig. Der er ikke en opgave for lille eller for stor for os hos Vikar Service. Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på rengøring i dit hjem eller i din virksomhed eller institution.