Leder du efter den perfekte gave eller noget nyt til indretningen?

Den danske designer Kay Bojesen er verdenskendt for sine klassisk smukke designs af kvalitetslegetøj – og det er ikke uden grund. De velkendte træfigurer er både holdbare, da de oprindeligt var tænkt som legetøj, men med deres fine design er de også perfekte til at bringe lidt hygge og stil ind i indretningen. Hos Recreation Syling kan du finde et stort udvalg af de klassiske Kay Bojesen træfigurer. De flotte figurer er tidsløse i deres design og går således aldrig ud af stil, deres fine og rundede former giver dem et simpelt udtryk, der gør, at de passer ind i ethvert hjem. Træfigurerne er også en god gave til alle aldre, de fleste anledninger og begivenheder – at give en gave med en af de stilfulde figurer er at give en gave med hjertet, og at give en gave, der bliver værdsat.

Der findes en lang række forskellige træfigurer, blandt andet den populære abe, de fine sangfugle, mange søde dyr som hesten, hunden, kaninen, søpapegøjen og bjørnen, derudover desuden dyr fra savannen som zebra, elefant og en flodhest – samt mange flere.

Fordele ved at handle dine Kay Bojesen figurer hos Recreation Styling

  • Du får gratis fragt, når du køber for mere end 599.-
  • Der er dag til dag levering på lagervarer.
  • Du kan altid få din ordre pakket ind som gave – helt gratis.
  • Du er garanteret prisgaranti og 30 dages fortrydelsesret.
  • Den danske webshop har 5 stjerne på trustpilot og er E-mærket, hvilket er din garanti for en sikker handel og god kundeservice.

Du kan tilmelde dig deres nyhedsbrev og få besked om alle de nye produkter og meget mere, hvormed du samtidig deltager i deres månedlige konkurrence om den fine lille Kay Bojesen Panda.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *