Tid til at åbne restaurant: 3 tips til dig

Corona begynder langsomt at miste grebet om verden, og det betyder, at vi igen kan komme ud at shoppe og spise igen, som vi plejede at gøre før corona. Og det er noget, som danskerne har savnet. Derfor kan nu være en god tid at begynde at spekulere i, hvordan man åbner en restaurant med den største succes. Til det har vi samlet nogle gode råd i denne artikel, som forhåbentlig kan inspirere dig.

Menukortholdere

En stor del af det at have en restaurant eller cafe handler om, at du skal få det til at se professionelt ud. Hvis der ikke ser ordentligt ud ude blandt bordene, kan det nemt skræmme folk væk, for hvordan ser det så ud i køkkenet? Menukortholdere er et element, som er med til at styrke dette professionelle indtryk af din restaurant, samtidig med at den har en praktisk funktion.

Elektronisk overblik over bordene

Noget, som adskiller de helt store kæder fra de små restauranter, er deres organisation, når folk bestiller mad og booker borde. Med et elektronisk system har du altid det fulde overblik over, hvem der har ventet længe, hvem der har bestilt mad, og hvilke borde der er optaget. Det kan hurtigt blive besværligt med et manuelt system til det.

Instruer din ansatte

En stor del af oplevelsen i en restaurant handler om den imødekommenhed, som personalet kan tilbyde. Hvis maden er god, men opførslen gennemsnitlig eller være, så kan du kun ende ud med tre stjerner, selvom du har styr på det kulinariske. Tjenerne får måske ikke den højeste løn, men de repræsenterer din virksomhed.