Gør som Korpset: 3 tips til at overleve i naturen

Korpset har med god sandsynlighed sat gang i dine lyster til at se, hvor dine egne grænser går. Men dine grænser er begrænset af, hvilket udstyr du har med i naturen, og derfor har vi i denne artikel samlet gode råd til, hvad du skal købe ind, hvis du vil have de bedste betingelser for at begå dig i det vilde.

Tøj i høj kvalitet

Der er ikke noget værre end vådt tøj, når man skal gå mange kilometer. Derfor skal du have tøj, som er slidstærkt og vandafvisende, når du går igennem forskellige typer af terræn. Dette er i bund og grund army tøj, som du kan finde gode priser på forskellige steder. Vær dog opmærksom på, hvor god mobilitet du har i tøjet, inden du køber det.

En stor rygsæk med plads til alt

Når du er på tur, så skal du have alt med i din rygsæk, og det betyder, at den skal være ekstremt stor, selvom det kan virke voldsomt, når du får den på ryggen. Du skal blot huske på, at der i denne skal være mad, køkkengrej, telt og skiftetøj, så den store rygsæk er en absolut nødvendighed uanset hvad.

Hav altid en kniv tæt ved hånden

Når du er ude i det fri, vil der opstå udfordringer, som du ikke helt er herre over. Du er ikke vant til at gå rundt med en tung rygsæk og stort tøj, og det vil betyde, at noget sætter sig fast ind i mellem. Her skal du bruge en kniv til at skære træ og andet op.