Thordal.dk har et bredt udvalg af klippemaskiner

Thordal.dk er en webshop, der forhandler professionelle klippemaskiner samt tilbehør til både mennesker og dyr. Desuden tilbyder de reparation og vedligeholdelse af klippemaskiner, samt rådgivning omkring hvilket produkt der er det rette for dig.

Thordal-Christensen forhandler forskellige mærker af klippemaskiner:

  • Oster
  • Heiniger
  • Ascuelap
  • Wella
  • Thordal sakse

De har maskiner specialiseret til hunde, får, heste og mennesker. På grund af de forskellige strukturer, hår og pels kan have, er der et bredt udvalg. Har du brug for en klippemaskine til eksempelvis får, skal du overveje fåreracen når du vælger din trimmer.

Forskellige racer har nemlig tyndere eller tykkere hår, og nogle har krøller. Dette har betydning for hvilket skær du skal vælge, og hvor stærk en motor din maskine skal have. Thordal-Christensen har masser af vejledning på deres hjemmeside, og du kan også kontakte dem og få personlig vejledning.

Maskinerne fås med forskelligt klippebredde, forskellige batterier og selvfølgelig af forskellig vægt. Der er også meget specialiserede produkter, såsom en potetrimmer til hunde. Desuden kan du tilkøbe shampoo og hestebørster til dine klippemaskiner, så det bliver endnu nemmere pleje hestens pels.

Trimmerne til mennesker findes ligeledes i forskellige prisklasser og kvaliteter. Du bør købe en maskine der svarer til dit behov. Hvis du skal trimme dig selv af og til, kan du nøjes med en standardmaskine. Men hvis du skal klippe hele familien og regner med at gøre det i lang tid, kan du med fordel kigge på de professionelle maskiner, som holder i mange år. Derved kan du spare mange dyre frisørklipninger.

Reservedele og vedligeholdelsesprodukter kan du også bestille hjem fra webshoppen. Der er olie af forskellig drøjhed og kvalitet. Desuden kan flere af maskinerne bruge forskellige skærehoveder og kamme, og du kan dermed tilpasse din maskine til den klipning du ønsker.

Thordal forhandler også sine egne sakse, som både kan bruges til klipning af hunde og mennesker, og er i en slidstærk kvalitet. De fås i forskellige størrelser. Uanset hvad dine behov er, kan du næsten være sikker på at du kan finde en klippemaskine eller en saks, der passer. Kvaliteten af maskinerne er professionel, og du er sikret rådgivning og hjælp, i tilfælde af at du skulle opleve problemer med dit køb.

Du kan få sendt pakkerne fra webshoppen direkte til din hjemadresse – der er fri fragt til pakkeshop ved bestillinger over 1000 kr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *