Skal jeg vande dine plantevægge?

Det er slet ikke nødvendigt, nej. For tro det eller ej, så er KunstigePlanter.dk’s horisontale plantevægge kunstige, og de er blevet et kæmpe hit rundt i Danmark såvel som udenfor. Hele idéen bag KunstigePlanter.dk er at skabe de flotteste og mest naturtro kunstige plantevægge til erhvervsvirksomheder og offentlige institutioner, som samtidig skaber en bedre akustik i rummet. Derfor er det ikke med det blotte øje, du ser, at planterne er kunstige, som netop er for at skabe den autentiske oplevelse af udeliv. Det er dermed den perfekte løsning til dig, der ønsker en dekorativ væg af høj kvalitet, som passer sig selv. De grønne og smukke blade bliver ved med at holde sig grønne og smukke, og akustikken i rummet forbedres. Hvad mere kan man ønske sig af sine planter?

 

Mange butikker, caféer og kontorer har allerede gjort brug af at få implementeret planterne i indretningen. Måske du allerede er stødt på det rundt omkring i de byer, du færdes i? Trenden er i hvert fald blevet stor. Og fordelene er da også mange ved de kunstige planter udover de allerede nævnte. For det første er det en oplagt mulighed til at få placeret grønne elementer, der som bekendt gør meget for stemningen i et rum, uden at optage den gulv- eller bordplads, som planterne normalvis ville fylde på. Og for det andet skal du ikke tænke på at vande planterne, som du ellers ville skulle bruge tid på med de almindelige planter. Som et sidste punkt skal det også nævnes, at det er sjovt at være med til at designe lige præcis den kunstige plantevæg, du ønsker til din virksomhed. Her står KunstigePlanter.dk klar til at lytte til dine ønsker, og de vil designe herefter.

 

Hvis du ønsker en indendørs plantevæg, som ikke er kunstig, og som heller ikke kræver vedligehold, er mosvægge en oplagt mulighed. Også her kan KunstigePlanter.dk hjælpe med at udforme og opsætte en plantevæg af mos i lige præcis den stil, der matcher virksomhedens udtryk.

 

Er du og din virksomhed interesseret i at høre nærmere om, hvordan I får naturen budt indenfor i en anden form end i potteplanten rundt omkring på gulve og borde? For at høre nærmere information om priser og andet praktisk, så er I meget velkomne til at kontakte KunstigePlanter.dk på telefonnummer +45 98 42 38 42 alle hverdage fra 8-16.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *