Pænt præsenterede varer sælger bedre

Er du butiksbestyrer eller –ejer, er det helt sikkert et udsagn, som du kan nikke genkendende til. Det kan bare også nogle gange være svært at udstille ens tøjvarer på en flot måde, hvor det samtidigt er smart og funktionelt for medarbejderne. Med de rette tøjstativer kan det dog sagtens lade sig gøre. Der findes nemlig et væld af forskellige tøjstativer – både sammenklappelige, med og uden hjul, spiralstativer eller noget helt fjerde. Hos Globifix.com har de et stort udvalg af forskellige tøjstativer og andet, som I vil kunne bruge til at lave en unik fremvisning af netop jeres produkter.

 

Det nødvendige til en god produktudstilling

I kan finde 4 forskellige kategorier med stativer, så det er nemmere for jer at finde det, I leder efter. Kategorierne er som følger:

  • Stativer uden hjul: Her finder I stativer, der kan bruges til at udstille tøj, tasker og lignende. Stativerne i denne kategori har en bred platform, hvilket gør dem særdeles stabile.
  • Stativer med hjul: Disse stativer er særdeles praktiske og vil gøre processerne omkring åben- og lukketid meget nemmere, da I med disse modeller ikke behøver at slæbe stativerne frem og tilbage, men let kan rulle dem på plads. Under denne kategori kan I også finde de rejsevenlige stativer, der eksempelvis er sammenfoldelige, så de er nemmere at have med på messer eller lignende events.
  • Kollektionsposer: Det er ikke kun tøjstativer I kan finde hos Globifix.com, de forhandler nemlig også tøjposer, så I kan beskytte jeres tøj under eksempelvis opbevaring eller transport.
  • Tilbehør: Herunder kan I finde praktiske artikler, som en konfektionsstang til bilen, så transporten kan blive nemmere. Derudover er der et udvalg af forskellige hjul, der kan monteres på de forskellige stativer.

 

Kig ind på hjemmesiden og bliv inspireret til nye måder at fremvise jeres tøj på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *