Få styr på køkkenet: Sådan starter du i restaurationsbranchen!

Leger du med tanken om at investere i et industrikøkken? Men måske ved du ikke helt, hvor du skal starte? Vi har samlet de tre vigtigste tips til dig her.

Gør plads til bevægelserne

I køkkenet er man sjældent alene om at kokkerer og derfor er det vigtig at give plads til at flere kan arbejde samtidig, uden at gå i vejen for hinanden. Dette er med til at skabe et sundt arbejdsmiljø. Det er ikke altid, at du er heldig og får store køkkenlokaler, hvilket betyder at du skal tænke ud af boksen, når det kommer til køkkenelementer. Så er det værd at overveje mobile køkkenelementer, der kan flyttes og frigive plads når de ikke er i brug. Derudover kan det skabe mere plads at rykke opbevaring over og under køkkenelementerne i skabe og skuffer. Sådan optimerer du pladsen i køkkenet. Tjek dine muligheder for mobile stålkøkkener og overskabe ud her.

Arbejdsstationerne

Der er ofte fart på i et industrikøkken og hver mand har sin samlebåndsopgave, derfor bør hver mand også have sin samlebåndsplads. Arbejdsstationer effektivisere arbejdsopgaver, da hver mand har styr på og kontrol over sit område. På denne måde fanger man nemmere fejl inden de kommer ud til gæsten. Find de rette elementer til dit fremtidige stålkøkken.

Hygiejne

Det kan ikke komme som en stor overraskelse for nogen at hygiejne spiller en stor rolle i restaurationsbranchen. Det er derfor også relevant at overveje, hvordan du nemmest kan overholde fødevarestyrelsens reglementer. Stålkøkkener har med deres ensartede overflader en fordel for dig, der ønsker at kunne rengøre dit køkken hurtigt og nemt. Et stålkøkken er nemt at rengøre på grund af deres glatteoverflader. Samtidig gør deres metalgrå overflader også det nemt at spotte de beskidte overflader, se flere stålkøkkener her.