Manden fylder år: Dette skal du give ham i gave

Fylder manden i dit liv år, og vil du gerne give ham en gave, som han rent faktisk kan bruge til noget? Har du for mange år i træk prøvet at få et lidt for lille smil ud af ham, når han har pakket din gave op? Det kan være svært at købe gaver til mænd, men vi har i denne artikel gjort det en smule nemmere for dig.

Nye underbukser

Ja, selvom underbukser måske er noget, han også fik sidste år af nogen, så går du aldrig galt i byen med eksempelvis JBS boxershorts. Det er vigtigt, at de kommer i en høj kvalitet, fordi man går med dem hver dag, og de skal holde længe og til mange vaske. JBS er her et godt mærke at vælge og typisk i et prisleje, hvor manden godt kan være for doven til at købe dem selv.

En tur med drengene

Selvom du måske er hans udkårne, så værdsætter de fleste mænd tidspunkter på året, hvor de kan slå hjernen fra og hygge sig med drengene. Her kan du spæde til eller direkte opfordre til, at drengene kan lave noget sammen.

En dag med personlig pleje af dig

Vil du gerne give en ekstra personlig gave, som du måske også får noget ud af, så kan du sammensætte dit eget lille kort, hvor du giver ham nogle goder, han kan vælge af. Det kan være morgenmad i sengen, eller en dag hvor han får lov til at ligge i sofaen, mens du står for alt det huslige.