Bedste trimmer til hjemmebrug: Moser

Det kan være en udfordring at finde en god trimmer. Efter en halv times søgen på nettet er du klar til at rive hårene ud af hovedet med de bare næver. Men stop dig selv og læs lidt om Moser trimmer.

Moser er et tysk mærke der blev grundlagt i 1938. Elektriske klippere har været virksomhedens primære fokus siden midten af 50’erne. Det er et specialiseret mærke med mange års erfaring.

Populære trimmere kan være gode nok

Du kan vælge et af de mest kendte mærker. Du ved, dem alle de andre også har til at ligge på hylden i badeværelset. De kan være ganske driftsikre og holde til adskillige klipninger.

En af de billigste trimmere kan sagtens holde i 10-15 år. Men en trimmer er ikke bare en trimmer. Den er med til at skabe din personlighed.

Et personligt valg

Når du trimmer håret derhjemme, så skal det se godt ud. Der skal være skarpe kanter og lige lange hår. Uanset om du går efter et råt look eller den bløde mand.

Hvis din trimmer ikke klipper jævnt eller sidder fast i hårvæksten, så bliver trimningen en pinefuld oplevelse.

Trimmer er et personligt valg. Du vil gerne vise at du er unik og vælger kvalitet. Du er ikke som de andre. Du ved godt at de ting du køber er med til at identificere dig.

Derfor køber du Moser

Du køber en Moser fordi du vil vise dine venner og kolleger at du har styr på dit skæg. Du ved hvad der er godt for dit hår. Når du en gang i mellem er hos frisøren eller barberen, så får du det der anerkendende blik når du fortæller hvilken trimmer du bruger til dagligt.

Du kan købe Moser trimmer og tilbehør hos Thordal-Christensen.