Flyder skraldet ved din indgang?

Affald ser ikke pænt ud. Når der mangler udendørs skraldespande, så kommer affaldet hurtigt til at hobe sig op. Du har sikkert taget dig selv i at tænke noget i retning af: Hvorfor kan de ikke tage deres skrald med sig?

Affald ses på udendørsområder hvor folk hygger sig. Men ofte også ved indgange til virksomheder eller opgange.

Cigaretter der lugter

I takt med at rygning er blevet mere upopulært, så bliver rygerne smidt på gaden for at ryge. Uden for næsten enhver opgang ligger der skod fra mennesker der lige skal trække vejret gennem et filter.

Skod er virkelig grimme at se på og kan være farlige for små børn. Nogle har fundet på løsninger med små potter eller krus til cigaretskodene. Men det bliver de altså ikke pænere af. De skal helt væk, eller i en passende skraldespand.

Hos Clean Management kan du købe udendørs skraldespande med askebæger.

Hygge giver affald

Hvor mennesker hygger sig, der vil der næsten altid være affald. Derfor et det vigtigt at stille affaldsspande op alle steder hvor folk samles.

Unge finder steder rundt omkring i byen hvor de kan sidde og drikke en øl. Andre steder samles familier for at spise. Alt sammen laver affald. Og det er ikke altid at de tager det med sig.

Det betaler sig at sætte mange affaldsspande op. De er lettere at tømme end at samle skrald op fra jorden.

Spand med top på

Mennesker vil generelt gerne smide affald i skraldespanden. Men desværre ender skraldet andre steder når der ikke findes en spand til affald.

Når en skraldespand på gå-gaden er fyldt, så vil folk blive ved med at lægge affald i den. De bygger et fint lille tårn der før eller siden braser sammen. Der er behov for flere spande.