3 ting, du skal huske, når du fikser bilen selv

Selvom det uden tvivl er smartest at sende bilen til mekaniker for at få lavet et grundigt eftersyn, så er der nogle ting, som du sagtens kan foretage selv uden en mekanikers indblanding. Det er ikke de større reparationer, men du kan undgå at skulle på værksted, hver gang du oplever bare den mindste ting. Vi kommer her med 3 tips til, hvordan du selv kan tjekke diverse ting på bilen.

Mistanke om flade dæk?

Føler du, at bilen ikke helt kører, som den skal? Det kan skyldes mange ting, men hvis du oplever, at dækkene ser en smule trykkede ud, og bilen måske laver sådan en klistrende lyd og er sløv i optrækket, når du kører, så kan det skyldes flade dæk. Med en dæktryksmåler kan du selv teste, om du har ret i, at det er dækkene, som den er gal med.

Svært ved at dreje rundt?

Hvis du oplever, at du har svært ved at styre rattet, og bilen er meget tung at dreje med, så kan det skyldes, at der mangler væske til din servostyring. Dette kan du sagtens udskifte selv, du skal blot være opmærksom på, at du fylder den rigtige væske i det rigtige hul. Følg altid bilens anvisninger, hvad det angår.

Kommer der lugt af ud blæseren?

Så er der måske noget, der har sat sig fast – men det kan også skyldes en lækage af en art i dit motorområde. Start med at lave en grundig rengøring af din blæser, og hvis lugten stadig kommer, så skyldes det nok ikke blade, som har sat sig fast.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *