Sådan giver du stuen en god sommervibe

Foråret er i luften, og snart kan vi se mod lysere tider i både bogstavelig og overført forstand. En måde at markere de bedre tider på kan være ved at få mere lys og god stemning ind i livet, og vi har i denne artikel samlet tre bud på, hvordan du kan gøre din stue til et rum, hvor det er ekstra behageligt at være i.

Ny lækker designbelysning

Belysning skal selvfølgelig være effektivt i den forstand, at det skal lyse rummet op, men lamper og andre lyseffekter skal også være med til at dekorere rummet. Hvis du får glæde af gode designgenstande, kan du eksempelvis investere i brandet Lightpoint, der er et lampebrand, som tilbyder lækker minimalistisk belysning i forskellige udformninger. Og så er det faktisk slet ikke så dyrt igen.

Installer et vindue i taget

Indrømmet – dette er en stor investering, som det kræver noget arbejde og noget budget at føre igennem. Men når det oppe at køre, og du måske endda også har installeret elektronisk åbning af det, så vil du aldrig gå tilbage igen. Dette er desuden også en løsning, som i den grad kan øge værdien på huset, hvis du engang skulle overveje at sælge det igen.

Få lyse farver ind

Sand- og beigefarvede elementer gør sig rigtig godt om sommeren, hvis du vil have sol og strand ind i stuen. Selvom vi lever i Skandinavien, og det helst skal være hvidt, gråt og sort, så er det måske netop i tider som disse, at vi har brug for at ændre os en smule. Her kan nye farver gøre en stor forskel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *