Sov bedre med en kapok dyne

En god nattesøvn er ekstremt vigtigt for den daglige trivsel. Det er helt oplagt at du fungerer og trives bedre, når du har fået en rigtig god nattesøvn. Dette gælder naturligvis både for børn og voksne. En god søvn kræver en god dyne, gode puder og en god madras. Hos BabyNature.dk kan du få et super godt udvalg af puder, dyner og madrasser lavet i kapok.

Kapok er et produkt, der vokser i kapsler, der gror på kæmpemæssige træer, som vokser vildt i Asien, Østafrika og Sydamerikas regnskove. Træerne kan blive op til 70 meter høje og kan bære mere end 3000 frøkapslet. Selv kapoken er som naturfibre af frøhår, der typisk er mellem 1 og 3 cm lange. Kapok er den letteste naturfiber i verden, og er faktisk seks gange lettere end bomuld. Denne lethed gør kapokken usædvanlig lækker silkeagtig, hvilket er grunden til at det er så velegnet til dyner, puder og madrasser, men faktisk også tøjdyr.

Desuden kan det anbefales for allergikere at benytte kapok dyne. Fibrene indeholder nemlig et bitterstof, der virker antibakterielt og antimikrobielt. Dermed kan støvmider ikke leve og formere sig i puder, dyner og madresser med kapok. Producenten N-Sleep er løbende i dialog med viden- og allergicentre i en lang række lande, og har aldrig hørt om allergiske tilfælde i forbindelse med kapok.

Babynature.dk fører en række produkter fra N-Sleep, der gør dig i stand til at forkæle dit barn eller dig selv. Puder, madrasser og dyner findes i forskellige størrelser, og både til voksne og til børn. Men du kan også få autostole i kapok, du kan få puder til barnevognen, du kan få ammepude og diverse hynder samt en række andre produkter med kapok. Dit barn får det ganske enkelt bedre med kapok produkter. Generelt er Babynature.dk stedet at handle økologiske produkter til dig selv og dine børn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *