Målrettet danskundervisning til dine udenlandske medarbejdere og ansatte

Er din virksomhed eller arbejdsplads i vækst på det globale marked og har derfor udvidet ved at ansætte udenlandske medarbejdere? Dynamisk Dansk tilbyder på deres sprogskole i København kurser i dansk sprog og grammatik, som er skabt med det formål at undervise højtuddannede udlændinge.

Bryd sprogbarrieren på arbejdspladsen

Ved at give dine udenlandske ansatte muligheden for at beherske det danske sprog, vil du kunne optimere det sociale miljø i din virksomhed, idet det vil give alle ansatte lige betingelser for kommunikation på tværs af faggrupper. De fleste ved, at et godt arbejdsmiljø ofte er første step mod en virksomheds fremgang og succes, så hvis du kan genkende disse ord som en del af dine visioner og mål for dit firma eller din arbejdsplads er et brud på sprogbarrieren mellem virksomhedens ansatte første skridt på vejen.

Skræddersyede undervisningsplaner

Hos sprogskolen Dynamisk Dansk finder du og din virksomhed skræddersyede løsninger til netop jeres behov. Der er mulighed for både individuel undervisning eller holdundervisning, og niveauet tilpasses hvert enkelt persons behov og forudsætninger. Derudover tilbydes der ligeledes kurser i engelsk på denne sprogskole.

Undervisning til danske medarbejdere

Endvidere kan fremgang og vækst i din virksomhed have resulteret i at dine danske medarbejdere skal udfylde flere funktioner end tidligere, og derfor har brug for at få opfrisket reglerne for dansk grammatik og sætningsdannelse. Derfor kan det ligeledes være en god ide at igangsætte et undervisningsforløb for dine danske medarbejdere, for dermed at sikre at jeres virksomhed altid leverer resultater, som i kan stå inde for.

Klik ind på dynamiskdansk.dk i dag og undersøg mulighederne for at optimere både det sociale miljø på din arbejdsplads, samt sikre jeres virksomheds fortsatte vækst og succes.