Interiør – ”ONE”

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

ONE er på Formland stedet hvor man kan spotter de unikke enere. ONE præsenterer fusionen mellem innovation og design. ONE hallen er der, hvor det ypperste fra tidens visionære virksomheder og first-movers samles, i et koncept.

I konceptet ONE kan man møde dem, der tør at skille sig ud fra mængden. Det er store som små virksomheder. Fælles for disse virksomheder er, at de er unikke – de er ’ONE of a kind.’ ONE præsenterer de nyeste tendenser og trends inden for belysning, kunsthåndværk, småmøbler og interiør.

Velkendte brands/designere:Louis Poulsen lamper på Formland 2017

I ONE hallen var de nyeste Louis Poulsen lamper udstillet. Denne gang var nyhederne bl.a. nye PH lamper – faktisk hele 7 nye af disse – med
højglansforkromet og sort metalliseret stel. Den nye udvidelse af PH-familien var særdeles smuk!

Louis Poulsen lancerede dertil også Mads Odgårds nye lampe, Above.

Above har en kegleformet facon og kan fås i mat eller vådlakeret. Den er meget atypisk Louis Poulsen.

Louis Poulsens stand var eksklusiv, smuk og enkel – præcis som man havde forventet!

Lige når man kommer ind i hallen, udstiller Hay. Hay har et bredt varesortiment og her fremviste de deres ’nips’ og små ting. Umiddelbart var der ingen store nyheder, men det så fint ud og man var ikke i tvivl om, at det var en Hay udstilling.

En anden velkendt udstiller var Eva Solo. Deres stand var stor og der var hele tiden en del mennesker omkring den. De havde fokus på udendørs artikler og havde bl.a. forskellige grille med, potter og planter, pander og gryder, fuglehus etc.

Eva Solo havde lagt udendørs fliser under hele standen, hvilket var en fin detalje.

Udstillingen var generelt meget veludført og så rigtig fin ud!

Upcomming brands/designere:

To designskoler var så heldige, at kunne få deres ting udstillet i ONE hallen. VIA Univerisity College og Danmarks designskole udstillede begge møbler, fra deres studerende. Disse møbler var overraskende fede! Fedt, at skoler kan være med på disse.

Kaja Skytte er en dansk arkitekt, som har udstillet hendes projekter før, andre steder. Kaya fremviste på Formland ’Galaxy Globe’, ’Wall Structure’ og ’Plante planeter’. Kayas designs er ONE - Formland 2017
anderledes og smukke. Det er helt klart noget, der er værd at se!

Audiocase har faktisk været en del fremme i medierne. Det er to drenge fra København, der har udviklet en transportabel højtaler. Denne højtaler er stor (vejer dog kun 9 kg) og kan spille højt. Dertil kan den holde strøm i 24 timer på én opladning, samt modstå al slags vejr. Det er den perfekte højtaler til en festival eller til sommer! Deres stand var meget enkel – med to højtalere og et banner.

Når vi nu snakker højtalere, så udstillede Kreafunk også deres produkter, i ONE hallen. Kreafunk laver højtalere, hovedtelefoner, høretelefoner og powerbanks.

Deres designs fås i mange farver og ser fine ud. På standen havde de udstillet de fleste af deres produkter. Også her, var der hele tiden folk omkring standen.

Af nye møbeldesignere er der Opstalt. Opstalt havde en lille udstilling, hvor de fremviste deres møbel – en tv ’stander’. Standeren er i træ og er designet således, at ledninger kan gemmes i benet. Tv’et kan derfor placeres, hvor det ønskes!

Den sidste nye møbeldesigner er Nichba Design. De laver entre møbler, der ser helt fantastiske ud. I designet minder det om ByLassen stagen – enkelt, sort og rene linjer. De laver skohylder, garderobestativ, bøjler, kroge og hylder. Deres stand var i samme stil – eksklusivt og enkelt.

ONE hallen bød på mange lækre designs og det stod klart, hvorfor disse var i den populære hal.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *