Gør det nemt at have god håndhygiejne

Vi er alle klar over, at god håndhygiejne er altafgørende ift. at vedligeholde et godt immunforsvar og undgå smitsomme sygdomme. Med en god håndhygiejne kan man også være med til at forebygge spredningen af disse, og derfor er hånddesinfektion en meget effektiv løsning.

Du kan tilkøbe dig hånddesinfektion i mange forskellige størrelser, hvor det også er muligt at få en, der passer til tasken, så du kan tage tryghed med på farten.

Der findes et bredt udvalg af hånddesinfektion, så du ikke behøver gå på kompromis med effektiviteten, når behovet opstår. Du kan b.la. købe helt op til 5 liter, så du undgår at løbe tør, og så du kan genopfylde dine mindre flasker.

De store flasker kan med fordel også købes til arbejdspladser eller øvrige steder, hvor der færdes mange mennesker. På den måde kan I passe på jer selv og jeres medmennesker.

Køb i store mængder og genopfyld dine dispensere

Hånddesinfektion kommer i forskellige udtryk. Det er ikke alle, der er vilde med alkoholprodukterne, så derfor kan du selvfølgelig også vælge uden alkohol og skumbaseret sprit.

Det er i de seneste år blevet mindre uvant at opleve smitsomme influenzasygdomme og epidemier. Derfor skal vi selvfølgelig også blive bedre og bedre til at opretholde god håndhygiejne.

Hvis du ønsker at skabe en fuldstændig berøringsfri zone for din bakteriedræber, kan du med fordel investere i en berøringsfri dispenser. Dette kan med fordel bruges på arbejdspladser, så alle har adgang til desinfektion uden bekymringer.

Du kan montere dispenseren på en væg eller stille den på et bord. Det er både en praktisk og stilmæssig løsning, der passer ind de fleste steder.

Hvis du er ejer af en restaurant, arbejder i et storcenter eller lignende erhverv, kan I også få stativer og standere til jeres hånddesinfektion. På den måde kan den stå ved indgange eller ved buffeten, så alle møder den på sin vej.

Standere og stativer fungerer vel både med automatiske og manuelle håndsprit, og så kan I selv justere højden.

Hvis du eller I også ønsker at holde håndhygiejne i top omkring jer, så undersøg jeres muligheder og behov allerede i dag.

Der er hånddesinfektion til alle behov og i alle mængder, så der er garanteret også en effektiv løsning til dig og dine medmennesker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *