Få et skønt grønt areal

Måske kender du det, det der med at gå at luge på arealer, der er lidt for store? Eller måske er dine grønne områder slet ikke så grønne, som du ønskede. Uanset årsagen til at ønske sig nye frodige, flotte grønne arealer, så kan du let skabe dette med bunddækkemåtter, også kaldet plantemåtter. Bunddækkemåtter er den nemme vej til smukke og frodige grønne arealer, de består nemlig af planter, der med tiden vokser sammen til et fuldt plantedække. De kan anvendes næsten overalt, og de kræver ikke megen vedligehold efter installation, så du kan bare nyde dine grønne områder.

Hvad er en bunddækkemåtte?

Bunddækkemåtterne er biologisk nedbrydelige og består af kokosmåtter med bunddækkende stauder. Planterne i disse bunddækkemåtter er så tætte, at ukrudtsfrø ikke kan få lys nok og derfor ikke kan spire. Derfor er bunddækkemåtterne også en god løsning til dig, der ikke gider at rende rundt og luge hele tiden. Måtterne ankommer i ruller, så du let kan installere dem selv, og så kræver de minimal vedligehold. De kan anvendes alle steder, hvor der er brug for bunddække med det samme, som f.eks. i skel, på skrænter, i bede og lignende. Det smarte ved måtterne er, at de også kan installeres på skrånende overflader.

Vælg den rigtige type af bunddækkemåtte

Måtterne består af forskellige typer færdigt kultiverede blomsterarter, græstyper, stauder og lignende, så du kan finde en, der passer til dine ønsker.

Er du i tvivl om, hvordan du skal installere dine bunddækkemåtter eller vegetationsmåtter helt korrekt, så kan du finde gode vejledninger med step-by-step billeder, guides og masser af god faglig info på deres website, hvor du også kan kontakte dem, hvis du har spørgsmål til f.eks. valg af den rigtige type måtte til dit behov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *