Optimering af din arbejdsdag med mere frugt og grønt

Vi skal gerne have 600 g frugt og grønt om dagen, og det kan lige umiddelbart lyde ret uoverskueligt. Vi ved alle, at frugt og grønt er sundt og godt for os, men det er ikke altid, at vi lige får spist den mængde, som vi i virkeligheden burde. De gode sager er proppet med vigtige vitaminer og mineraler, så vi kan med fordel spise endnu mere, hvis vi vil holde vores kroppe sunde og raske i lang tid endnu. Vaner er dog svære at ændre, så det er ikke altid lige nemt at spise mere frugt, selvom man i virkeligheden gerne vil.

Frugtordning på arbejdspladsen 

Hvis vi skal begynde at spise mere frugt og grønt, så handler det om at gøre det så nemt som muligt og let tilgængeligt for os. Det indebærer ikke at handle en masse ind og lave en tidskrævende madpakke hver aften – tværtimod. En god løsning kunne i stedet være en frugtordning på arbejdspladsen, da det er nemt at gå til, og så er der ingen undskyldninger for ikke at snuppe et stykke frugt med på vejen. Det er samtidig en god måde til at stille den stille sult på om formiddagen eller sidst på eftermiddagen i stedet for at kaste sig direkte i chokoladen.

Udover at vi på den måde fylder vores kroppe med noget sundt og godt, så hjælper vi også os selv til en bedre og mere overskuelig arbejdsdag. Vi får mere energi og bedre koncentration, så vi kan yde vores bedste uden en masse udsving. Så hvis I vil have mere ud af arbejdsdagen, så er en frugtordning et godt skridt på vejen.

Frugtkurven.dk tilbyder firmafrugt til faste lave priser, der kan tilpasses de enkeltes behov. Arbejdspladsen vil altid få frugt inden for sæson, hvor smagen, friskheden og kvaliteten sidder lige i skabet hver gang. Klik ind på https://www.frugtkurven.dk/ og gå på opdagelse i det fine udvalg.