Bestil firmafrugt med levering direkte til kontoret

Mange danskere har en travl hverdag, der i høj grad kører på rutine. Med lange arbejdsdage og møder, der trækker ud, kan det ofte blive nødvendigt med et energiboost i løbet af dagen. Klassikere som kaffe, kage og cola er nemme og hurtige, men desværre også usunde i længden. Med firmafrugt kan du få leveret frisk frugt til dine medarbejdere – og tilbyde dem en sund snack.

Man kunne kalde frugt for ”naturens egen snack”. I frugter findes der frugtsukker, som giver et sundt energiboost. Mange vælger dog frugt fra, fordi det er upraktisk at have med. De færreste har plads til en frugtkurv med ”seks om dagen” i tasken. Vi kender alle den sørgelige, moste banan, der ofte lå i bunden af skoletasken, når skoledagen var ovre.

Du kan altså gøre det nemmere for dine medarbejdere at vælge frugten. Firmafrugt leverer lige til døren, så du ikke skal bekymre dig om stødte æbler og bløde pærer. Frugten er garanteret frisk og lækker, og udvalget kan du tilpasse dine behov.

Du bestemmer altså størrelsen og hyppigheden af leveringerne. Derudover kan du også vælge, om du blot vil have en frugtkurv, der er blandet på forhånd, eller om kurven skal være sammensat efter dine behov. Du kan for eksempel starte med en blandet kurv, og efterhånden som du kan se, hvilke frugter, der bliver efterladt, kan du vælge dem fra. På den måde undgår du både spild af mad og af penge.

Daglige frugtkurve øger trivslen på arbejdspladsen

Med en lækker og frisk frugtkurv viser du dine medarbejdere, at du sætter pris på dem og bekymrer dig om deres velvære. Så udover at give et energiboost til hele kontoret, øger frisk frugt også trivslen på arbejdspladsen.

Så hvad venter du på? Bestil din første kurv til levering allerede i dag!