Luksuriøse madrasser til elegante futoner

På Futonhouse.dk har vi samlet et stort udvalg af komfortable madrasser til futoner, der garanterer en god nats søvn og et fast underlag at sidde på i dagstimerne. Når du har valgt din futons design, farve, størrelse og materiale, skal du som det næste vælge den madras, der skal dække futonens stel. Mange af vores madrasser kan foruden futoner også benyttes i senge og sovesofaer. Det er vigtigt at vælge den rigtige madras til din futon, og derfor har vi lavet meget nøje beskrivelser under alle vores madrasser på Futonhouse.dk, hvor du både kan læse om madrassernes hårdhed, opbygning og materialer.

Vælg den rigtige madras til din futon

Det er ikke altid tilfældet, at man ved eller er i stand til at forklare, hvorfor man foretrækker nogle madrasser frem for andre. Det er naturligvis individuelt, hvad man finder komfortabelt, men alligevel har vi hos Futonhouse.dk fundet frem til en tommelfingerregel: Du skal vælge en madras, som tillader din krop at slappe af i alle positioner. På den måde undgår du ubehag i din krop. Vi har madrasser til futoner i mange materialer, som har forskellige egenskaber. Nogle materialer er miljøvenlige, nogle er allergivenlige, andre er særligt åndbare og nogle kombinerer flere forskellige kvaliteter. Det kan være svært at beslutte sig, og derfor anbefaler vi, at du begynder tankeprocessen allerede nu, så din nye futon bliver lige, som du vil have den.

Futonhouse.dk står klar til at hjælpe dig

Vi skræddersyr naturligvis din nye madras, så den passer perfekt til din futon. Hvis du mod forventning ikke får valgt den rigtige madras i første omgang, tilbyder vi altid tre ugers ombytningsret på madrasser. Er der noget, du er i tvivl om eller ikke kan beslutte på egen hånd, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vores dygtige og engagerede medarbejdere sidder klar på telefon +45 86 10 47 70 og mail info@futonhouse.dk.