Havhøkeren er fiskernes foretrukne forretning

På havnen i Gilleleje, der ligger på toppen af Sjælland, ligger en 700 kvadratmeter stor fritidsbutik ved navn Havhøkeren. Havhøkeren har i mere end 35 år været en essentiel del af Gillelejes havnemiljø. Gilleleje er en gammel fiskerby, og derfor er havnemiljøet autentisk, og det bærer stort præg af fortsat at være et af de danske fiskeres foretrukne udgangspunkter for fiskeri. Havhøkeren er fiskernes butik – et sted, hvor de kan finde alt det, de mangler, uden at skulle betale ekstra for butikkens belejlige lokation. Før i tiden var Havhøkeren også samlingssted for fiskerne uden for deres arbejdstider, og der blev fortalt mange røverhistorier i det legendariske baglokale, hvor der også dagligt blev konkurreret om, hvem der havde dagens bedste fangst med til lands.

I dag er Havhøkeren meget mere end en fiskeributik

Selvom Havhøkeren startede ud med udelukkende at tilbyde udstyr til fiskere, har vi i dag udvidet vores sortiment i en sådan grad, at vi er gået fra at være fiskeributik til fritidsbutik. Af traditionelle produkter tilbyder vi foruden fiskegrej til professionelle såvel som amatører også sejlertøj og bådudstyr såsom ankre, navigationsløsninger og redningsveste. Dertil har vi suppleret vores udvalg med modetøj, accessoires, arbejdstøj, værktøj og fritidstøj til både kvinder og mænd i alle aldre og størrelser.

Besøg Havhøkeren i Gilleleje eller på Havhokeren.dk

Vores butik i Gilleleje holder åbent alle ugens dage, og du er altid velkommen til at kigge forbi på Nordre Havnevej 9, 3250 Gilleleje. Hvis du ikke har mulighed for det, kan du naturligvis også shoppe i vores webshop på Havhokeren.dk. Vi betaler for fragten, hvis du køber for over 500 kroner i vores webshop, og du kan returnere dine varer uden omkostninger inden for 30 dage. Vi leverer dine varer inden for tre hverdage, fra du afgiver din bestilling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *