Industristøvsugere til kompromisløs erhvervsrengøring

Ønsker du skinnende rene gulve hver gang, du støvsuger, anbefaler vi dig at investere i en industristøvsuger. Med en industristøvsuger fra Knudedan.dk får du de bedste forudsætninger for at udføre professionel erhvervsrengøring. Fælles for de industristøvsugere, vi har på lager, er, at de alle har en kraftig sugeevne, lavt støjniveau, stor opsamlingspose og lang ledning. Disse egenskaber gør dem særligt egnede til pletfri erhvervsrengøring. Vi tilbyder industristøvsugere i solid og høj kvalitet fra anerkendte mærker såsom Nilfisk og Numatic, som hører til blandt de bedste på markedet. Vores industristøvsugere fås i mange forskellige størrelser og modeller og i varierede prisklasser, så vi har med garanti også en, der passer til dine individuelle behov.

Ekstra tilbehør og udstyr til din industristøvsuger

For at få det optimale ud af din industristøvsuger, opfordrer vi dig til også at tage et kig på vores udvalg af brugbart tilbehør og udstyr. Her finder du blandt andet støvsugerslanger, rundbørster, diverse mundstykker og ledninger, forlænger- og teleskoprør samt filtre og støvsugerposer. Vores ekstra udstyr fås i mange størrelser, som passer til hver af de forskellige industristøvsugermodeller, vi tilbyder.

Undgå sygdomme med den rigtige industristøvsuger

Hvis du omgives af farligt støv til daglig såsom skimmelsporer, asbest, blyholdigt støv, mineralske fibre, bitumen, syntetiske mineralske fibre eller andet sundhedsfarligt og kræftfremkaldende støv, er det ekstremt vigtigt, at du bruger en industristøvsuger, som er sikker. Disser kalder vi for sikkerhedsstøvsugere, og de værner om dit helbred ved at beskytte dig imod, at det farlige støv og partiklerkommer ned i dine lunger. På den måde undgår du og dine medarbejdere sygdomme såsom astma, kræft og KOL. Sikkerhedsstøvsugere er særligt egnedetil brug på byggepladser, hvor man ønsker at have sikkerhedsforanstaltningerne i orden, så ingen medarbejderes helbred sættes i fare.

Vi er eksperter i industristøvsugere

Hos Knudedan.dk er vi specialister i industristøvsugere, og vi deler med glæde ud af vores ekspertise. Har du nogle særlige behov eller krav til din nye industristøvsuger, så kontakt os endelig. Vi står klar med fagkyndig vejledning og gode råd, hvad angår eksempelvis størrelsen på opsamlingsposen og hvilken sugeevne, der passer til dit behov. Vores glade og dygtige medarbejdere kan kontaktes på telefon +45 43 69 24 22 eller mail ordremodtagelse@knudedan.dk. Vi glæder os til at høre fra dig, så vi sammen kan finde frem til den perfekte løsning til lige netop dig.