Varer med stil

Den rette beholder til den rette anledning er meget sigende for Hugo-P’s varelager, for vi er kendetegnet ved mange slags beholdere, der både kan være alt fra de mindre sager som et penalhus til de store rejsekufferter. Hugo-P har de bedste produkter på markedet i lækker kvalitet, hvor vores uddannede personale og kundeservice altid er parat til at hjælpe og vedlede ved et køb.

Når du skal ud at rejse, skal du da rejse med stil, og den sag klarer vi for dig, der er den kræsen kender, der går efter det sofistikerede look, hvor materialet skal være holdbart og have den rette signalværdi.

Gå ind på Hugo-P.dk og betræd en verden af varer i hovedsageligt læder og specielt til rejsebrug, men vi har også et større udvalg i andre produkter, der omfatter både de mindre nøgleholdere, vanter og bandanaer til større indkøbsvogne. Hos os kan du altid finde over 2000 varer i vores velassorterede webshop.

Når du ikke lige har mulighed for at besøge os i vores fysiske forretninger – der fortiden tæller en forretning i Rønne og en i Nakskov – er vores hjemmeside generelt et genkig værd ved flere lejligheder, da vi tilstræber at udvide og opdatere vores sortiment og selvfølgelig følge med moden og forhandle de kendte mærker, der spænder over 40 forskellige brands.

Vi imødekommer mange forskellige menneskers ønsker og går ikke på kompromis med kvalitet, ej heller har vi låst os fast på et bestemt kundesegment, så du kan uanset persontype, alder og køn altid tage fat i vores kundeservice, der er til for at hjælpe dig og dine specifikke behov.

Vores indehaver har mere end 22 års erfaring, og den erfaring bliver udnyttet til fulde, så du altid kan være sikker på, at vi fører de bedste kvalitetsprodukter, som kan være alt fra skoletasken til barnet eller videre til den flotte slipsenål til herren.

Så besøg os på vores hjemmeside eller kig ind i en af vores fysiske butikker og find de rette produkter til dig.