Carré smykker udstråler kærlighed til farver

Virksomheden Carré Jewellery er for 25 år siden skabt af dansk/israelske Shiri Rosenzweig. Carré Jewellery er skabt på lidenskab og interesse for diamanter. Men siden er også passionen for andre smykkesten blevet veludviklet. Dette omfatter safirer, rubiner, smaragder og andre elegante og overdådige stene såsom agater og kvarts plus også ferskvandsperlerne og de eksklusive koraller. Gennem årene er der desuden udviklet på og forfinet på smykkefremstillings. og granuleringsteknikker til nærmest de perfekte.

Det er fortsat Shiri Rosenzweig, der har de overordnede ansvar for design og udvikling af Carre smykker, og stilen bærer meget naturligt præg af Shiris genkendelige formsprog plus kærlighed til farver, finurligheder og et brændende ønske om at skabe sit helt eget personlige univers, hvor der skal være plads til leg, overdådighed, skønhed og overraskelse. Rigtig mange af smykkerne bærer en ædelstel, der alle fra naturen hånd er unikke. Og i et Carré smykke er der gjort en dyd ud af at fremhæve særegne præg. Dette er netop med til at give smykkerne liv og personlighed. Alle smykker bliver udelukkende fremstille i ædle metaller og i oxideres eller 23 karat forhyldt sterling sølv.

Du kan finde et bredt udvalg af Carré smykker via Selecteddesigners.dk. Disse appelllerer til sanserne, stemninger, håb og drømme, og derfor navngives stort set alle kollektionerne med et familienavn. I webshoppen kan du blive inspireret til at finde de perfekt ringe, øreringe eller det perfekte armbånd.