Oplevelserne venter på dig i Den Bå Planet

Er du fascineret af livet under havets overflade og de mange spændende væsener, der lever der? Så ligger der store oplevelser og venter på dig i Den Blå Planet. Her kan du få et unikt indblik i livet for en række dyr, som mennesker ellers sjældent møder.

Den Blå Planet, der er placeret super smukt ud til Øresund i Kastrup på Amager, er videreførelsen af det tidligere Danmarks Akvarium, der lå i Charlottenlund nord for København. Stedet blev indviet af Dronning Margrethe og Prins Henrik i marts 2013, og har hurtigt udviklet sig til at være blandt de mest besøgte attraktioner i Danmark. 3.000 dyr flyttede med fra Charlottenlund til Amager, men siden er 17.000 dyr kommet til, så du kan møde 20.000 dyr fordelt på 450 arter i det smukke akvarium.

Det er super let at komme til Den Blå Planet. Fra akvariummet er blot få minutters gang til Kastrup metrostation, hvorfra det blot tager 10 minutter at køre til centrum af Danmarks hovedstad. Desuden er det muligt at tage shuttlebusser både fra Københavns Lufthavn og fra Københavns Hovedbanegård og direkte til indgangen.

Den Blå Planet er 12.000 m2 stort, og er opbygget med hele 53 akvarier med i alt 7 millioner vand. Det største akvarie hedder Oceantanken, der indeholder i alt 4 millioner liter vand. Her kan du blandt andet møde de berømte hammerhajer, der som udvokset bliver mere end 3 meter lange. Men også fascinerende rokker og mystiske muræner kan du se i det smukke azurblå saltvand. Et andet stor akvarium er Koralrevet, hvor farvestrålende fisk og koraler lever side om side. Hele fem store akvarier viser livet i Afrikas største søer, Victoria, Tanganyika og Malawi. Her er det både livet over og under vandets overflade, du kan opleve og blandt andet kan du møde dværgkrokodiller og smukke fugle.

Via Denblaaplanet.dk kan du læse om de mange oplevelsesmuligheder, der er i Den Blå Planet. Læs om muligheden for at komme til at dykke med de skræmmende og fascinerende hajer eller være med til at fodre de farlige dyr. Men desuden er det muligt at få en rundvisning bag facaden i Den Blå Planet, og se hvordan dyrepasserne arbejder. Du har mulighed for at komme i nærkontakt med en række dyr og fordybe dig i deres verden som aldrig før. Endnu en mulighed er at holde dit barns fødsesldag i Den Blå Planet. Du kan give dit barn og barnets venner en helt unik dag, som de sandsynligvis aldrig vil glemme. Oplevelserne ligger og venter på dig hos Den Blå Planet.