Wipe clean til desinfektion

På hospitalsgangen eller i lægeklinikken er det alfa og omega at have hurtig og nem adgang til desinficerende midler. Ved altid at have engangsklude til desinfektion lige ved hånden sikrer man, at læger, sygeplejersker og medarbejdere altid har mulighed for at holde flader og udstyr bakteriefri. Selvom det ofte er stærke rengøringsmidler, der skal bruges i en operationssammenhæng, er det som udgangspunkt tilstrækkeligt at anvende midler som Wipe Clean til let rengøring af flader – eller bruge servietterne i den afsluttende fase af en rengøring for at være helt sikker på et bakteriefrit resultat.

Effektive desinfektionsservietter

De typiske renseservietter, der kan købes i supermarkederne, bruges ofte i private hjem til almen rengøring. I en medicinal sammenhæng er behovet for desinficerende komponenter dog langt større. Her er det ingrediensen ethanol, man bør kigge efter i valget af den rette renseserviettype. Ved at vælge renseservietter med en ethanolprocent på minimum 80 procent sikrer man nemlig den højeste grad af desinfektion. Flere af disse servietter produceres uden alkohol, hvis dette giver anledning til bekymring i forbindelse med allergener.

WipeClean servietter til din klinik

Et populært valg hos klinikker rundt i hele landet at anvende er WipeCleans specialproducerede ethanol-servietter. De har den helt rette mængde desinficerende egenskaber og er samtidig nemt tilgængelige for klinikkens medarbejdere takket være en smart åbning. Her sparer man med andre ord tid på at finde sæbe og karklude frem, når det er nødvendigt at rengøre forskellige flader på klinikken. I denne forbindelse er det vigtigt at påpege, at WipeClean udelukkende kan anvendes på ikke-invasivt medicinalt udstyr.

Godkendt af CEI

Alle WipeCleans produkter er godkendt og vurderet af CEI til Intermidiate-level desinfektion og kan således også bruges i sundhedssektoren. Er man en privat klinik kan man derfor trygt vælge at investere i et desinfektionsprodukt fra mærket.