Bredt udvalg af grimer til heste

Hos Agroland kan du finde præcis den grime, der passer til din hests behov. En grim er uundværlig, når man har hest. Det gør det nemt at hente hesten fra folden og have den til at stå bundet på staldgangen. Hos os finder du robuste kvalitetsgrimer til hverdagsbrug, shows eller arbejdsgrimer.

Kvaliteten i top

Om du bare har brug for en prisvenlig letvægtsgrime, ønsker en plysgrime til at beskytte den sarte hud på hestens ører eller har brug for en showgrime med lidt bling på, så kan du være sikker på at finde en grime i høj kvalitet hos os. Man skal kunne stole på at grimen holder, og at grimen er komfortabel for ens hest. Med en kvalitetsgrime fra os, har du en grime, der holder i lang tid fremover.

Bredt udvalg af tilbehør

Grimer er ofte ikke nok i sig selv. Vi har heldigvis et bredt udvalg af både træktorve, fluehætter og insektmasker. Insektmasker og fluehætter kan give din hest ro på folden, da det beskytter den mod insekter i hovedet og øjnene. Du kan mikse og matche alle vores grimer og træktorve, hvis du ønsker et bestemt farvetema til din hest. Hvis du gerne vil undgå forfangenhed, så kan en mundkurv også være et godt træk, for at reducere madindtag. Derfor kan du hos os blandt andet finde standhaftige letvægtsmundkurve i nylon.

Find den perfekte grime til din hest i dag

Gå på opdagelse i vores brede sortiment allerede i dag og find de grimer, der opfylder din hests behov og dine ønsker. Har du spørgsmål eller andre henvendelser er du mere end velkommen til at kontakte os.