Udnyt pladsen i dit lille hjem bedre med skydedøre

Hvis du bor i en lille lejlighed eller et hus, hvor der ikke er så meget plads, har man brug for at udnytte hver en kvadratmeter. Det kan være, at man bare ikke har så meget plads, eller at man er mange mennesker, der bor på lidt plads. Lige meget hvad har man brug for at udnytte det hele, så man kan være der. 

Man kan sagtens få et lille hjem til at føles stort eller få plads til mange mennesker på lidt plads. Det handler bare om at indrette sit hjem smart. En god måde at gøre det på er ved at udnytte pladsen omkring sine døre. Det kræver meget plads at kunne svinge en dør enten indad eller udad. Men hvis man skifter til en skydedør, har man ikke længere det problem. 

Hos melholt.nu har de et stort udvalg af skydedøre til din bolig. Hvis du er på jagt efter nye, indvendige døre, er det derfor et rigtig godt sted at starte. 

Når du monterer en skydedør i stedet for en almindelig dør, kan du udnytte pladsen, hvor døren ellers ville skulle svinge op. Det er ikke meget plads, men hvis man bor i en lille lejlighed ved man, at man kan opbevare mange ting på lidt plads. Der kan for eksempel blive plads til et skoskab eller en stumtjener i entreen, der hvor badeværelsesdøren før svingede op. Hvis døren før svingede ud på badeværelset, bliver der nu mulighed for at lukke døren uden at skulle kravle op på badeværelset. 

En anden måde at give en ide om et større hjem er ved at få franske døre. Det kan for eksempel være mellem stuen og køkkenet. På den måde får man meget mere lys ind i begge rum og kan se fra det ene rum til det andet.