Solide og effektive skivehøstere fra Prastbro.dk

Hos Prastbro.dk har vi samlet et stort udvalg af modstandsdygtige skivehøstere, som kan hjælpe dig med at få høsten overstået på et øjeblik. Skivehøsteren monteres direkte på din traktor, og du behøver ikke at være den store håndværk for at kunne løse den opgave på egen hånd. Hos Prastbro.dk bryster vi os af at have skivehøstere i markedets bedste kvalitet til yderst favorable priser, som hører til blandt de laveste i Danmark. Vores webshop byder på intet mindre end fem forskellige skivehøstere fra den anerkendte maskinproducent SaMASZ. Alle vores skivehøstere er en del af den nyudviklede KDT-serie, som på kort tid er blevet særdeles populær blandt landmænd verden over. KDT-serien omfatter en række af heavy duty skivehøstere, som varierer på flere punkter, både hvad angår arbejdsbredde, antal knive, PTO omdrejninger, kraftbehov, kapacitet, skårbredde, egenvægt og crimper.

Funktionelle skivehøstere til ethvert behov

Vores sortiment af SaMASZ skivehøstere byder på modellerne KDT220, KDT260, KDT300, KDT340 og KDT260S. Skivehøsterne har en vekslende arbejdsbredde på mellem 2,20 og 3,40 meter. Såfremt du kombinerer modellen KDT340, som er en bagmonteret skivehøster, med modellen KDF300, som er frontmonteret, opnår du en arbejdsbredde på 6,3 meter og en kapacitet på op mod syv hektar i timen. Høsten bliver næppe mere effektiv end det. Vores skivehøstere har enten fire, seks, syv eller otte skiver med to knive på hver. Skiverne er monteret på en skivebjælke med oliebadstransmission, hvilket er din garanti for en driftssikker høst. Fælles for alle vores skivehøstere er, at de har hydraulisk opklap og skårsamler.

Vil du købe eller lease din nye skivehøster?

Hos Prastbro.dk bestemmer du selv – vi tilbyder begge dele. Hvis du har brug for hjælp til dit valg og køb af skivehøster, så kontakt os endelig. Vores glade og dygtige medarbejdere sidder klar med gode priser og fagkyndig vejledning på telefon +45 98 86 72 88 og mail info@prastbro.dk.