Smukt og enkelt Sand dametøj

Dametøj, som på en og samme tid er elegant, tidløst og cool, er både klædeligt og smart. Hvis tøjet i din garderobe fortrinsvis stammer fra designere af høj standard, og er fremstillet af materialer, som holder en god kvalitet, kan du faktisk kombinere og matche dit outfit på kryds og tværs. Og så kan du virke stilfuld og trendy på én og samme tid, uanset om du befinder dig på kontoret, på en cocktail bar, eller til et middagsselskab.

Dametøj fra Sand – klassisk elegance og dansk design

Det populære danske mærke Sand Copenhagen er med årene blevet en klassiker på den internationale modescene. Og dette er fuldt forståeligt. Modehuset Sand Copenhagen står for alt, hvad der er indeholdt i skandinavisk design: Den særligt strømline enkelthed i kombination med et vist vovemod. Dametøj fra Sand Copenhagen har altid været en favorit blandt stilbevidste kvinder, uanset alder, karriere og andre forhold. Det stilrene udtryk i hver enkelt beklædningsgenstand fra det velrenommerede brand gør, at Sand dametøj kan kombineres i det uendelige.

Find Sand dametøj hos Seaside Group

Seaside Group består af en række fysiske butikker, baseret i Kronjylland. Men selv om du ikke er bosat i området omkring Løkken eller Blokhus, kan du sagtens handle tøj hos Seaside Group via den online shop seasidegroup.dk.

Hos Seaside Group finder du, foruden dametøj fra Sand Copenhagen, kvalitetstøj til damer og herrer fra kendte og velansete mærker så som Gustav, Pieszak, Blæst regnfrakker, Tommy Hilfiger, Sebago woman, Nör, Rue de Femme, Part Two, MATHLAU Tørklæder, Day Birger Et Mikkelsen, Saint Tropez, Wolford, Maryley jeans, MaxMara Weekend, Neo Noir, Calvin Kein, Seafolly, Love & Divine, CKN skind/frakker, Divina toppe, Ticket Woman, Armani Exchange Woman, Emporio Armani, PBO, Boss Green, Sebago, Sebago Man, Sebago Docksides, LaCoste, Paulo Vitale bælter og Gant.

Se hele udvalget af tøj, sko og accesories på seasidegroup.dk.