Køb mønstre og garn på nettet og kom hurtigt i gang med at brodere

Der findes en lang række forskellige former for broderi. Den mest almindelige er korsstingsbroderi, og den er meget nem at gå til, lige meget om du er begynder eller øvet. Når du syr korssting, syr du sådan set bare et kors. Det stof, som du syr på, har små huller, så det er nemt for dig at se, hvor korsene skal være, og at lave dem lige store. 

Hvis du gerne vil i gang med et broderi, kan det være en god ide for dig, at du kigger nærmere på en af de mange webshops, der findes. De forhandler nemlig typisk både garn, stof og mønster i et samlet sæt. Det gør, at du nemt og hurtigt kan komme i gang, lige meget om det er et stort eller et lille broderi, som du gerne vil lave. 

En af de største butikker på markedet er Sommerfuglen.dk, der har et bredt udvalg. Du kan for eksempel finde flotte blomstermønstre, hvis du gerne vil sy en pude, søde motiver med dyr, hvis du gerne vil lave et vægtæppe til et barn, og en lang række andre mønstre. 

Både som begynder og som øvet kan det være rart at have en andens mønster at gå ud fra. Det tager nemlig lang tid for dig at lave et mønster på egen hånd.