Billige og lækre behandlerbrikse fra Acupunctureshop.com

Som behandler ved du, at det er meget vigtigt, at klienterne føler sig godt tilpas og i trygge hænder. Denne følelse kan du ikke opnå hos klienten, hvis din behandlerbriks er vakkelvorn, ubehagelig at ligge på, eller ufleksibel. Klienten har brug for en sikker og stabil briks – og det samme har du. Det er væsentligt, at behandlerbriksen er ergonomisk korrekt og med tilstrækkelig mange indstillingsmuligheder, så klienten kan ligge behageligt samtidig med at du kan holde en fornuftig arbejdsstilling uanset om du arbejder siddende eller ståender. Ellers risikerer du nemlig at lave skader på dig selv, og så vil du ikke være i stand til at udføre dit arbejde som behandler, uanset om du er kiropraktor, fysioterapeut, akupunktur, zoneterapeut, kinesiolog eller massør.

 

Hos acupunctureshop.com finder du et bredt og meget varieret udvalg af behandlerbrikse til ethvert formål. Behandlerbrikse fra acupunctureshop.com har alle det tilfælles, at de udelukkende stammer fra anerkendte og velrenommerede producenter. De brands, der leverer behandlerbrikse til acupunctureshop.com, er finske Lojer, spanske Naggura, tjekkiske BTL / Medhelp, Weelco, CAIR og ErgoStyle – alle sammen mærker, som borger for høj standard, og som hver især lever op til de standarder for ergonomi og sikkerhed, som er gældende på området.

 

Især finske Lojer er leveringsdygtige i behandlerbrikse med et særdeles højt komfortniveau til en fornuftig pris. Behandlerbrikse fra Lojer er enkle i designet og fremstår strømlinede og tidløse. Briksene kommer i mange forskellige farver og passer ind i ethvert decor og i enhvre klinik eller praksis. Hos acupunctureshop.com kan du ydermere købe al ekstra tilbehør til din Lojer behandlerbriks, for eksempel armlæn, hovestøtter, papirruller, ekstra hjul, sidde skamler til behandleren og fikseringsstolper til nakke og til lænd. Lojer leverer brikse i standard bredder og i tre specialbredder.

 

Nagguras brikse kommer også i flere forskellige farver og med et hav af tilbehør. For eksempel kan du finde fodstøtter, afrundede hjørner og sikkerhedslåse – og du kan sågar få indbygget varme til din Naggura briks! Nagguras brikse er, i lighed med Lojers, smukt og enkelt designet og nemme at tilpasse til netop dit behandlerrum eller din klinik.

 

Hvis du er mobil massør, kan vi tilbyde et udvalg af særdeles stabile og robuste transportable brikse, som er lige til at folde sammen. CAIR Firm n Fold behandlerbrikse er nemme at folde ud og stille op, og lige så nemme at pakke sammen. Det er letvægtsbrikse, som er nemme at transportere og flytte rundt på. Der følger også letvægtsudgaver af det gængse udstyr med, så du kan tilpasse lejet til dine klienter – for eksempel knæpøller, ekstra hovedstøtte, nakkepude og armstøtte.

 

Der er selvfølgelig også masser af materiale til selve behandleren. Hos Acupuctureshop.com kan du blandt andet finde de traditionelle runde skamler med rygstøtte, samt de praktiske saddelskamler. Sidstnævnte er især kendt for deres store siddekomfort og ergonomi. Det er vigtigt for dig som behandler at finde den rette skammel – den kan være afgørende for, hvor behageligt ens arbejdsrutiner bliver, og kan samtidig være med til at forebygge slid på længere sigt.