Støvvægge hjælper dig med at slippe for byggestøv

Undgå, at der bliver sendt en sky af støv rundt i din bolig, når du bygger om. Ikke nok med at det er mindre irriterende at arbejde i, så har støv det også med at lægge sig i sprækker og på møbler, hvilket er en pestilens at komme af med igen. Alt dette kan du undgå ved at finde dig en form for afskærmning, som kan være med til at holde spredningen af støvet på sit laveste. En af de bedste former for afskærmning finder du i form af en eller flere støvvægge.

Hvis du er i tvivl om, hvor du kan købe sådanne støvvægge, er Toolster.dk et perfekt bud på en webshop med kvalitetsværktøj, der både egner sig til fagfolk, men også til ”gør-det-selv”-typen. Og de har også støvvægge, som kan hjælpe dig med at gøre arbejdet lettere og mindste risikoen for, at støvet spreder sig.

Sådan anvender og opsætter du en støvvæg

Hvis du står for at skulle renovere et større område af din bolig, kan du afdække det udvalgte rum med støvvæggene, så hele rummet ikke bliver påvirket af støvet. Dog er det stadigvæk en særdeles god idé, for en sikkerheds skyld, at tømme rummet for møbler.

En række støvvægge består af et plastfolie, som spændes mellem gulv og loft med teleskopstænger, hvorved du allerede nu vil have fået bygget dig en midlertidig støvvæg. Ønsker du nemt at kunne komme ind og ud af denne støvvæg, kommer nogle modeller med en selvklæbende lynlås, som du kan klistre på plastfoliet og derved kan skabe én eller flere indgange. Andre støvvægge sættes op med almindeligt plastfolie og fastgøres med malertape – mulighederne er mange, så du skal finde den metode og måde, som du føler er hurtigst og nemmest for dig.

Brug støvvægge og undgå hovedrengøring i hjemmet

Én ting er sikkert, når du gør brug af en støvvæg til renovationsarbejdet – du undgår de store skyer af støv og undgår tilmed også at skulle svinge støvkluden i resten at huset, når arbejdet er færdiggjort.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *