Savner I speciallavede maskiner? Så kig med her

Når man som produktionsvirksomhed skal kunne håndtere specialopgaver, så kræver ofte specialbyggede maskiner. At lave en specialmaskine kræver at man kender håndværket, hvilket de gør hos Unimec. Her har deres maskinbyggere mange års erfaringen inden for området, hvorfor de også ved, hvad der fungerer og ikke fungerer. De både designer og udvikler specialmaskinerne, hvilket betyder, at de med årene også har fået opbygget en base af systemer, der kan indgå i maskinerne. Derudover bygger de maskinerne af standardkomponenter, der giver maskinerne et godt fundament og samtidig giver fleksibilitet i opbygningen af maskinmodulet.

Med sådanne maskiner vil I altså kunne opleve en forbedre arbejdsgang, idet de specialtilpassede maskiner vil gøre jeres arbejdsgange lettere.

Profilsystemer til profileret arbejde

De systemer, der bliver brugt i maskinerne, er forskellige former for transportører, palettebaner, bunkere, afskærmninger og arbejdsstationer – og de er også alle udviklet af dem selv, så I ved, at de virker i forbindelse med jeres specialmaskine. I vil kunne finde en del forskellige profilprodukter, der alle er fleksible, således bliver de også tilpasset til hver enkelt kundespecifik løsning, hvormed I er sikre på, at løsning også passer til jeres behov.

I kan desuden se eksempler på de forskellige profilløsninger, som blandt andet tæller:

  • Transportører til individuelle opgaver og løsninger, der kan undgå i automatiseringsopgaver
  • Rullebaner i ønskede længder, bredder og højder
  • Afskærmning, der bliver individuelt opbygget til både maskiner, robotceller, rumdelere og lignende
  • Manuelle produktionssystemer, der kan hjælpe jer med at få en hurtigere og lettere arbejdsgang, da disse produktionssystemer er mulige at skræddersy, således at de passer perfekt til den specifikke opgave.
  • Lineær føring, der giver muligheden for kundespecifikke efterspørgsler i kombination med en stor produktsammensætning

De står klar til at modtage netop jeres forespørgsel og hjælpe jer til at få en sartere arbejdsproces.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *