Nedfældningsvaske

Hvis man ikke er inden for interiørbranchen eller den store VVSer, så er det ikke sikkert, at man ved, hvad ordene ’håndvask til nedfældning’ betyder eller dækker over.

En nedfældningshåndvask eller en håndvask til nedfældning er, som man måske ofte kender dem, en vask, der sunket ned i en bordplade. Dette skal forstås, at man skærer et hul i bordpladen, hvor man sænker eller nedfælder håndvasken, så den flugter med bordet, og ikke står oven på bordpladen. Dette kan være både en praktisk, men også designmæssig smart løsning for både køkken- og håndvaske.

Alt behøver ikke at være firkantet

En håndvask til nedfældning eller en nedfældningsvask om man vil, behøver ikke at være firkantet som man primært kender dem. De kan også fås i et væld af andre former, såsom ovale og runde. Og lige så, så kan man også få nedfældningsvaske i et utal af materialer, såsom messing, krom, porcelæn eller stål og meget mere. Dybden af nedfældningsvaskene kan også variere og tilpasses dybere bordplader.

Og lige så mange materialevalg og forme der er, lige så mange farvevarianter findes der også. Derfor kan man være sikker på, at man kan få den håndvask, der passer præcis til ens behov og personlige stil. Vi ved jo alle, at gennemført indretning er det nye ’sort’.

Nedfældningsvask til alle rum

Hvad end du er på udkig efter en håndvask til dit badeværelse, køkken eller bryggers, så kan du være helt sikker på, at der findes en nedfældningsvask, der vil matche din stil og dine behov. En nedfældningsvask har den designmæssige fordel, at den kan skabe et visuelt overblik i et rum, da den bidrager til, at der er ’rene linjer’. Og de rene linjer kan være rare at gå efter, særligt hvis man har mange ting eller oplever, at der hurtigt kommer rod.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *