MJK er din leverandør af professionelt udstyr til niveaumåling

Niveaumåling er en vigtig del af bearbejdelsesprocessen, når der arbejdes med vand i eksempelvis tanke, bassiner, brønde og tønder. Hos MJK.com er vi eksperter i udstyr til niveaumåling, og vi har mange års erfaring med design, udvikling, produktion og levering af niveaumålingsudstyr til tilfredse kunder i hele verden. Vi fremstiller instrumenter til niveaumåling, som er særligt tiltænkt arbejdspladser, som arbejder med transport og bearbejdning af vand. Med niveaumålingsudstyr fra MJK.com får du professionelt udstyr, som med garanti vil føre til øget effektivitet på din arbejdsplads. Vores instrumenter til niveaumåling er fremstillet med udgangspunkt i tre kerneværdier: Designet skal være innovativt, teknologien skal være intelligent, og instrumentet skal føre til øget bæredygtighed.

Hvilken type niveaumåling foretrækker du?

Det er ikke altid udfordringsfrit at vælge det rigtige udstyr til niveaumåling. For at give dig et bedre overblik, har vi delt vores niveaumålingsinstrumenter op i tre kategorier nedenfor:

1) Hydrostatisk niveaumåling. Vores hydrostatiske niveaumålere kalder vi for Expert, og de er fremstillet til niveaumålinger i boringer, spildevandsanlæg, renseanlæg, kloakoverløb og eksplosionsudsatte områder. De hydrostatiske niveaumålere leverer præcise målinger uanset hvor hårdt, vandmiljøet, de befinder sig i, er.

2) Ultrasonisk niveaumåling. Hvis den væske, du skal måle, ikke må berøres, er ultralydsmålingsudstyr ideelt. Det gælder eksempelvis, hvis mediet, væsken opbevares i, er sterilt, og du derfor ikke må risikere at have fysisk kontakt med det og dermed gøre det beskidt. Det kan også være nødvendigt at holde afstand til væsken, hvis niveau skal måles, hvis den er snavset eller ætsende, og til det formål er ultrasonisk niveaumåling også et ideelt valg.

3) Mekanisk niveaumåling. Hvis du har brug for en vagthund, som kan advare dig, når væskeniveauet ændres, er vores instrumenter til mekanisk niveaumåling oplagt. Når niveauet ændrer sig, giver instrumentets elektroder dig besked med det samme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *