Kokkejakker i forskellige modeller hos Imagewear

En stor del af det at arbejde i et restaurations køkken, er det skarpe hierarki, som hersker. Når det går stærkt – og det gør det nærmest altid – er det vigtigt at kunne se, hvem der bestrider rollerne som henholdsvis, kok, kokkeelev, opvasker, afrydder, køkkenassistent eller gulvpersonale (tjener, bartender, maître-d, vært eller sommelier). Den primære måde, hvorpå man kan signalere sin rolle, er ved hjælp af sin beklædning. Og her udstråler kokkejakken autoritet og faglighed – man er ikke i tvivl, når man ser en kok. Han eller hun er køkkenets monark, og kokkejakken samt kokkehuen er hans eller hendes kåbe og krone.

Kokkejakker i høj kvalitet – et must for det moderne køkken

Selv om det måske virker gammeldags, er kokkejakken stadig det ultimative symbol på en dygtig fagperson, som fortjener respekt og agtværdighed fra det øvrige personale. Og derfor er det vigtigt, at de kokkejakker, du køber til dine kokke, er af høj kvalitet. En kokkejakke skal kunne holde til mange timers daglig brug – og selvfølgelig til at blive vasket ved høje temperaturer uden at miste hverken faconen eller farven. Samtidig er det vigtigt, at kokkejakken holder et højt komfort niveau og tillader større armbevægelser. Derfor bør du kigge efter kokkejakker i en facon, som er rummelig og behagelig, så kokken har sin fulde bevægelsesfrihed, og så den ikke strammer eller er ubehagelig.

Find kokkejakker hos Imagewear

Imagewear har, som mangeårig leverandør af personalebeklædning til hotel og restaurationsbranchen, stor ekspertise inden for kokketøj. På den online shop imagewear.dk finder du et bredt udvalg af kokkejakker fra mærker så som Segers, Chaud Devant, Greif og Beau Rocher. Alle velansete og respekterede producenter, som borger for den høje standard. I det velassorterede udvalg finder du kokkejakker i alle størrelser og modeller til såvel mænd som kvinder.

Find den perfekte kokkejakke på imagewear.dk