Klar til at flytte hjemmefra? Her er det nødvendige grej

Der kommer en alder, hvor man skal flytte hjemmefra – hvad end fordi det er noget, som man selv har lyst til, eller fordi ens forældre måske mener, at det er på tide. Uanset hvad bliver din huskeliste lang, fordi der er rigtig mange ting, som man som førstegangsflytter skal købe. Vi giver dig her bud på nogle af tingene.

Ting til køkkenet

Du skal have det basale til at lave mad. Det indebærer blandt andet pander og gryder, men du skal også have tallerken og bestik. Du bliver rigtig glad for at have sølvpapir og bagepapir liggende, mens du skal bruge redskaber til at vende ting på panden og rive osten til lasagnen. Et godt råd er at gennemgå dine forældres køkken og så notere alt det ned, som du mener, at du får brug for.

Kabler og stik

Du vil blive overrasket over, hvor mange elektroniske enheder, som du egentlig har. Du har masser af lamper, opladede, headset, computere og meget mere, som skal sluttes til strøm, og du skal her bruge stikdåser af forskellig art. Foretrækker du at se Netflix og spille computer uden lag, skal du også have fat i et internetkabel, som du kan trække fra routeren.

Husk at bestille internet i god tid

Vi bliver lidt ved internettet, da du skal huske at bestille internet i god tid. Det kan godt tage noget tid at sætte det op, særligt hvis du har bestilt fibernet, som måske kræver et besøg fra en tekniker. I værste tilfælde kan der godt gå 2-3 måneder, før du har net klar.