Herman Miller Embody – den nye generation af ergonomiske kontorstole

Hvis du leder efter lækre og komfortable kontorstole, som kan gøre livet lidt lettere og mere behageligt for dine medarbejdere på kontoret, kan du eventuelt tage et kig på Valueshop.dk. Her finder du de eksklusive kontorstole fra Herman Miller til en brøkdel af de priser, til hvilke du ellers kan finde de raffinerede kontorstole i butikker og webshops.

Valueshop.dk har nemlig specialiseret sig i at sætte brugte kontorstole fra Herman Miller i stand, så de står som nye, hvorefter de kan videresælges til lave priser. Denne proces kaldes refurbishing, og går i al sin enkelthed ud på at få pågældende Herman Miller kontorstol til at stå som ny. Slidte dele skiftes ud, og diverse ridser og skrammer pudses op.

Samtlige modeller af kontorstole fra Herman Miller holder en høj kvalitet i såvel design som materialer, og er bygget til at blive brugt til hverdag. Herman Miller kontorstole er således slidstærke, og kan holde i mange år. Derfor får du en rigtig lækker og robust kontorstol, når du køber en brugt Herman Miller Embody, Aeron, eller en anden model hos Valueshop.dk – til langt færre penge, end du ville give for en ny kontorstol.

Herman Miller Embody – nyskabende og kreativt design

De fleste af os kender den efterhånden klassiske kontorstol Herman Miller Aeron, som fås i tre størrelser, og som siden lanceringen i begyndelsen af halvfemserne har sat nye standarder for design af kontorstole. Den yderst komfortable og super ergonomiske Herman Miller Aeron har siden hen fået en lillebror.

Seneste skud på Herman Miller stammen er den innovative Herman Miller Embody, som med sit utraditionelle design giver helt ny mening til begrebet kontorstol. Herman Miller Embodys udformning er alt andet end konventionel, men bygger på videnskabelige undersøgelser af den menneskelige anatomi. Herman Miller Embody ansporer til bevægelse og mobilitet, og understøtter kroppen i en dynamisk siddestilling frem for en statisk.

Du kan læse mere om Herman Miller Embody på valueshop.dk