Guide: Få mest værdi ud af dit boligsalg

Uagtet krisetider og inflation er der altid måder, hvorpå du kan få mere ud af dit boligsalg på. Når du får en mægler ud til en vurdering af hus, er der mange faktorer, der spiller ind, når prisen skal vurderes helt objektivt.

Vi giver dig her gode råd til, hvordan du både overbeviser mægler og eventuelle købere om, at dit hus har den værdi, du mener, det har.

Fiks skader og problemer

Det kan give et ordentligt prisdyk, hvis husets stand ikke er op til standard. Det kan være i form af fugt, skimmelsvamp eller store elementer, som skal skiftes ud af den nye ejer. Og der kan faktisk være utroligt meget værdi at hente, hvis du gør det selv. Det kan eksempelvis være at lægge nyt tag, nye fliser eller skifte køkkenet ud.

Den pris, du betaler, når du gør det selv, vil være en del lavere end det tab, som dit salg lider, fordi den nye ejer skal ud og finde en løsning på det. Det, som du betaler i titusinder, kan betale sig hjem i form af mere end 100.000.

Gør et godt indtryk til køberen

Hvis du sammen med din mægler har sat værdien højere, end hvad den reelt burde være, skal du gøre dit hjem ekstra indbydende, når der kommer potentielle købere på besøg. Det handler om, at der skal være rent og nydeligt indenfor, men lige så vigtigt er det, at der ikke er rodet udenfor, og græsset er 30 centimeter langt.

Det visuelle indtryk gør en stor forskel for køberen, fordi personen vil forsøge at se sig selv i dine omgivelser. Og det kan godt være et problem, hvis der ikke er ryddeligt.

Brug video og få professionel indretning

Hvis du vil gå det ekstra skridt for at sikre salget af din bolig, kan du benytte dig af professionel hjælp. Med en dronevideo og video generelt til at vise folk rundt kan du blive eksponeret på nettet i stedet for bare i mæglerens katalog. Mange flere vil blive eksponeret for dit hus, og chancen for salg til din pris vil være en del større.

Med en professionel indretter kan du sikre, at din bolig står knivskarpt til ethvert besøg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *