Gode råd til DIY: 3 ting, du kan lave og bruge

Findes der noget, som giver en lige så høj grad af tilfredsstillelse som, når man laver noget fra bunden selv, og det bare fungerer? Vi er mange, der elsker DIY (do it yourself), og derfor kommer vi her med råd til dig, som gerne vil kaste sig ud i et projekt derhjemme. God læsning.

Lav borde med epoxy resin

Har du et stort stykke lækkert træ, som du gerne vil lave et bord ud af? Så skal du helt klart toppe det af med en omgang epoxy resin, som kan give bordet nogle unikke detaljer, som ingen andre har. Og det er med statsgaranti, fordi det er et flydende materiale, som sætter sig og giver nogle vanvittigt pæne mønstre.

Begynd at strikke

Strikning har taget voldsomt til i popularitet, og det er ikke længere en hobby, der er forbeholdt den ældre generation. Mange unge nyder i dag de mange muligheder, som er inden for strikkeverdenen. Og det kan du også, så hvis du gerne vil lave din egen hue og en pude, så er det nu, du har muligheden. Det er faktisk ikke så svært igen, når man endelig kommer i gang, og der findes mange gode guides derude.

Byg dine egne møbler

Der er ikke noget, nogle søm og en hammer ikke kan klare. Og måske lidt ekstra værktøj, men pointen er den samme. Det er rigtig gode lærepenge, og du vil uden tvivl tilegne dig evner, som du vil sætte stor pris på fremadrettet, hvis du begynder at lege tømrer eller snedker derhjemme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *