Find billig skumgummi til alt fra sengen til stolesæder

Skumgummi har mange praktiske egenskaber og kan netop bruges til en masse forskellige projekter som senge og hynder. På Skumhuset.dk får du muligheden for at finde billig skumgummi til alverdens kreative og skøre projekter. Grunden til den billige pris er, at det er fraskær og rester. Derfor får du en billig pris, og skum i en masse forskellige størrelse du selv kan gøre lige, hvad du vil med.

En billig outlet med først til mølle

På grund af den billige skumgummi i skumhusets online outlet, er det et først til mølle-princip. Når varen er udsolgt, fås den ikke længere. Dermed ikke sagt, at den ikke kan komme igen, der må man holde sig til og holde øje med hjemmesiden. Da skumhuset har en meget stor produktion af skumgummi efter kunders specifikke mål, ryger der en masse rester til side. Alle varerne i outletten er unikke og kan være en smule gule, men de er ubrugte og i topkvalitet til netop dit projekt. Når du køber dine stykker, skal du selv skære dem til. Det er heldigvis et nemt projekt og kan gøres med en nedstrygerklinge eller en hobbykniv. På den måde får du billigt lige præcis de mål, du skal bruge.

Mange forskellige typer af skum

Skum er der meget af. Og i forhold til kvalitet afhænger vægten. Ved de 25 kg skumgummi er det bedst at bruge det til små hobbyprojekter. 30 kg er fint til hynder, hvor der ikke stilles store krav til vægt. Når man når op i de 50 kg i blå, er der en fin komfort selv ved 2 eller 3 cm tykkelse, og det er godt til stolesæder eller bænkhynder.

Hvis inspirationen har grebet dig, så sid klar på skumhuset.dk og hold øje med outletten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *