Få skinnende gulve med en gulvvaskemaskine

Hvis du ønsker at optimere din gulvrengøring og få et ensartet og flot resultat hver gang, du vasker gulv, så er en gulvvaskemaskine lige noget for dig. Hos Nowas kan du finde de populære gulvvaskemaskine i en lang række forskellige modeller. Tag et kig allerede i dag og gør din hverdag nemmere.

Flere typer modeller

Når man tænker på gulvvaskemaskiner tænker man ofte på de større ride-on modeller, som ofte bruges i større virksomheder eller i industrielle sammenhæng. Dem finder du naturligvis i vores sortiment hos Nowas, men du finder også mindre gulvvaskere, som nemt kan smyge sig om hjørner og ind i små kroge i de mindre lokaler. Vi har for eksempel de lækre step-on gulvvaskemaskiner, som du stiller dag bag og træder på en pedal på. På den måde får også et nemmere overblik over rengøringsområderne. Har du derimod brug for en kompakt gulvvaskemaskine, så finder du også det hos os. De små maskiner er ekstremt fleksible og nemme at håndtere i små lokaler, såsom hvis du har en mindre forretning med små depotrum. Hos Nowas har vi bestemt en gulvvaskemaskine, som opfylder kravene til dine lokaler.

Hyppigere rengøring

Når du gør rengøringen nem for dig selv, så får du også gjort rent oftere. Det ved vi alle. En investering i en holdbar gulvvaskemaskine af den bedste kvalitet er derfor også en investering i et rent miljø omkring dig. Når de områder vi bevæger os i er rene, så er der mindre risiko for at blive syg. Du kan altså passe bedre på dig selv og dem omkring dig ved at få gjort rent hyppigere. Invester i sunde miljøer allerede i dag.